Pred fudbalerima Grblja je izuzetno važan meč na otvaranju drugog dijela sezone. Na stadion u Radanoviće stiže izuzetno pojačani Rudar, koji u svakom slučaju ima ambicije da se sa ovog gostovanja u Pljevlja vrati sa tri boda. Međutim, ni “trikolori” nisu motivisani ništa manje što potvrđuju riječi kapitena Milana Carevića.
- Daćemo sve od sebe da zabilježimo što bolji rezultat, koji bi nam i na psihološkom planu mnogo značio pred teške utakmice koje nas očekuju. Odlično smo odradili pripremni period i imamo razloga da budemo optimisti. Vjerujem da ćemo to i u ovom meču potvrditi.
Novo ime u ekipi Rudara je stari igrač Grblja i nekadašnji crnogorski reprezentativac Branislav Janković. Stariji Carević ga dobro poznaje
- Poznajemo i njega kao i ostale fudbalere Rudara. Zaista su odradili dobar posao u prelaznam roku i vjerujem da sa najvećim ambicijama ulaze u drugi dio šampionata. Međutim, ponavljam, i mi imamo i snage i znanja i volje da ostvarimo u ovoj sezoni ono što smo zacrtali. Optimista sam I mislim da će mo već danas pokazati da za taj optimizam imamo i te kako pokriće - poručio je Carević i pozvao navijače da u što većem broju pozdrave ekipu Grblja na startu drugog dijela sezone.