Pod dirigentskom palicom Miljana Radovića, fudbaleri Grblja vrijedno su se pripremali za nastavak sezone. Kompletne pripreme su odrađene kod kuće, a kako tvrdi šesf stručnog štaba razloga za odlazak i nije bilo.
- Imamo zaista sve uslove da normalne, kvalitetne pripremie odradimo u našem dvorištu i nema potrebe za nekim odlascima, niti bezrazložnog rasipanja novca.Uprava je uradila sve da nam omogući da maksimalno spremni dočekamo predstojeća iskušenja na dva fronta i mislim da smo spremni za sve. – poručuje Radović.
U igračkom smislu čini se da je Grbalj jači nego što je to bio jesenas. Niko od standardnih prvotimaca nije3 napustio Radanoviće, a sa druge strane stigli su momci koji će i te kako pojaćati konkurenciju za startnih jedanaest.
- Dobar posao je napravljen u prelaznom roku i bukvalno za svako mjesto u timu imamo po dvojicu kvalitetnih igrača. Ta širina nam je i bila neophodna budući da nas u prvenstvu očekuju veliki napori. Ne smijemo zaboravgiti ni Kup gđe smo stigli do polufinala i svakako da će taj ritam utakmica zajhtjevati i određene rotacije. No, ponavljam dobro smo se spremili i mislim da ćemo imati šta da pokažemo.
U prvenstvu Grbalj očekuje borba za izbjegavanje zone baraža i opstanak u ligi bez nekih većih trzavica. Sa druge strane u Kupu je postignut značajan uspjeh.
- sasvim sigurno je da bi pogled na tabelu bio mnogo ljepši da smo osvojili makar onoliko bodova koliko smo zasluživali. Mislim da smo igrama, a to su često potvrđivali i treneri drugih ekipa trebali da imamo još neki bod više. Naša osnovna ambicija je da mirno dočekamo kraj sezone i da bez nekih ozbiljnijih problema ostanemo u beznjednoj zoni. Sa druge strane Kup je svakako izazov. Padali su pred nama favoriti poput Budućnosti, kojeg već skoro svi vide kao šampioona i aktuelni prvak Mladost. Mislim da će i u nastavku takmičenja ovi momci koje imam čast da vodim pokazati da mogu u najmanju ruku ravnopravno da se nose sa svima. Ako ne i više od toga – poručio je prepun optimizma strateg Grbljana.